از جمله این پیشنهادها تخصیص مالیاتی یک چهارم دارایی افرادی است که تا سن ۲۸ سالگی ازدواج نکردهاند یا انفصال از شغلهای دولتی برای این دست از افراد.
---
کپی متن ذکر شده در خبرگزاری ایسنا را به عنوان سرخط و متن داخل پست برای شما عزیزان نوشتهام. این شما و این مجلس جدید، جی جی جیم!
---
پینوشت:
1- آخر ای انسان کند ذهن، اگر جوان زیر هر سنی، توانایی اداره یک زندگی را داشت، نمینشست تا شما برایش قانون اجباری ازدواج بگذارید. این طوری با کسر بیست و پنج درصد دارایی یک جوان مجرد، در واقعیت ازدواج را هر سال برای آن مادر مرده سخت و دشوارتر مینمایید.
2- خواهش میکنم یکی به من بگوید من در خواب هستم. "پیلیز"
3- من سی سال را رد کردهام. در مجموع حسابهای بانکیام هم چیزی یافت نمیشود. یک خودرو فکستنی دارم که بیست و پنج درصدش میشود در حدود بیست میلیون تومان. یعنی اگر هر سال بیست و پنج درصد قیمتش سالیانه مالیاتش را بدهم، بعد چهار سال تا شش سال به اندازه قیمت امروزش مالیات خواهم داد. این طوری من مجبور می شوم که هر چه زودتر یا بمیرم تا بیشتر از این روی دست کسی خرج نگذارم یا این که سالی بیست و پنج درصد داراییام را بدهم به دولت تا روزی که یک نفر حاضر شود با من ازدواج کند.
4- کاش یک قانونی میگذاشتید که هر کسی که در پنج سال اول زندگی کمتر از سه تن فرزند داشت، با تیپابیندازند در انفرادی.
5- والله دروغ چرا، "اکبر طبری" دبیر کل سابق امور مالی و معاون اجرایی سابق قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با اون همه داراییاش باز هم داشت هر ماه به اندازهای بیمه و مالیات میداد که فقط به فیش حقوقیاش مربوط بود، نه به اندازهی یک چهارم کل دارارییاش!
6- به نظر شما همه جوانهای مجرد و کمدرآمد و بیدرآمد را صاف بگذاریم سینه دیوار و بهشان شلیک کنیم، آقایان مسوول و نماینده راحت میشوند؟
7- همه دنیا در مقابله با نژاد پرستی ریختهاند توی خیابانها، اینجا نماینده داریم میخواهد با "قانون ازدواج اجباری" یا همون "پول زور بده تا مجرد بمونی"، کسری بودجه دولت و جیب بیانتهای اختلاسگران را پر کند. خدایا پس رستاخیر رو گذاشتی واسه ترشی انداختن. اگه الان وقتش نیست پس کی هست؟
8- جالب اینجاست که جوانان مجرد این مملکت بی خیال کمک دولت و مجلس شدند؛ اما در ظاهر این نمایندگان و دولت هستند که بیخیال جیب جوانان مجرد نمیشوند. پول بده برو مدرسه، پول بده برو دانشگاه، پول بده تا بزاریم دفنت کنند. این چه وضع "X" ایکس شعری هست!
9- یک دوستی دارم، یک سال و خردهای بعد از عقد دنبال وام ازدواج بود و همیشه قر میزد که چرا وام ازدواجش را هیچ وقت ندادند. امروز پیامک زد و به من گفت شانس آورده که ازدواج کرده، وگرنه مثل من در خطر احتمالی پرداخت جریمه برای مجرد بودن، میبود!
10- این هم تقدیم میکنم به کسانی از جمله خودم که مجرد ماندهاند:
ما را همه شب نمیبرد خواب
یا رب تو خودت بیا و دریاب
----
این هم خود دوازده بند پیشنهادی به نمایندههای مجلس:
قانون اول : ابتدای دوره ازدواج اختیاری ۱۷ سال و انتهای آن ۲۸ است و اگر کسی ازدواج نکرد باید ازدواج اجباری داشته باشد.
قانون دوم : اگر کسی بعد از سن ۲۸ سالگی از ازدواج امتناع کرد از او ربع درآمد کسب و کار و صنعت یا مالیات از تجارت او گرفته می شود و به آنها که می خواهند ازدواج کنند و گرفتار فقر هستند داده می شود.
قانون سوم: اگر فرد در این دوره سنی ازدواج نکرد اگر بیمار بود ، معالجه او مجانی است و اگر بیماری بدون علاج داشت از ازدواج او امتناع شود و اگر بیماری او معالجه شد و ازدواج نکرد باید تمام هزینه های ازدواج یک زوج را پرداخت کند.
قانون چهارم: اگر پس از دوره ازدواج اختیاری فرد ازدواج نکرد از او در مناصب مدریتی و تدریس و عضویت در هیئت علمی و کارهای کلیدی هرگزاستفاده نمی شود.
قانون پنجم: اگر صاحبان مشاغل و کسب و کار به تعداد تعین شده از جوانان که در دوره ازداوج اختیاری هستند چه دختر باشد و چه پسر وام خودکفایی و ازدواج بدهند از دو تا سه سال معاف از هرگونه مالیات و عوارض می شوند.
قانون ششم: کسی که سن او بالایی چهل سال است و فرزندی ندارد اگر به لحاظ جسمی و مالی، شرایط اش را داشته باشد موظف است که باتوجه به توانایی های او ازیک تا چهار یتیم از کودکان کار یا شیرخوارگاه یا یتیم خانه های کشور فرزند تقبل کند.
قانون هفتم: هرکس در این دوره ازدواج کرد و برادر بزرگتری ندارد که به والدینش خدمت کند استخدام رسمی ادارات دولتی می شود و همچنین یک دختر اگر برادر بزرگ تر ندارد که از والدینش مراقبت کند شوهر او معاف از مالیات و سربازی تا زمان پایان حیات والدین است.
قانون هشتم: کسی که در دوره ازدواج اختیاری ازدواج کرد اگر فقیر بود به او در نزدیک ترین محل سکونت والدین در شهر خود زمینی یا منزل مسکونی یا مغازه ای برای کسب و کار که قابل برگشت باشد از طرف دولت ها وحکومت داده می شود.
قانون نهم : کسی که در دوره ازدواج اختیاری و قبل از ۲۸ سالگی ازدواج کرد و صاحب چهار فرزند شد از سربازی معاف می شود و یارانه بیشتری از دولت ها دریافت می کند.
قانون دهم : کسی که بدون ازدواج به سفرهای خارجی غیر زیارتی و علمی می رود عوارض خروج بیشتری باید بدهد واگر بدون عذر معقول همسر خود را با خود نبرد و یا در خارج ازدواج کند نصف دارایی های او برای همسر اول و فرزندان است.
قانون یازدهم : دانشجویان و طلاب تنها به دلیل تحصیل علم در داخل یا خارج از کشور تنها دو سال می توانند تاخیر در ازدواج داشته باشند.
قانون دوازدهم: گواهی گذراندن حداقل دو دوره رایگان «حقوق متقابل و مترابط زن و شوهر» و «روش تعامل و آموزش تربیت فرزندان» قبل از ازدواج اختیاری یا ازدواج اجباری باید توسط دختر و پسر ارائه گردد تا پنج درصد به وام ازدواج آنها اضافه شود.
- بازدید : ۶۴